Skip to content

Knjige


Žena Zmaj je svaka žena koja nosi vatru u sebi.
Žena Zmah je svaka žena koja nosi krila na sebi.
Žena Zmaj si ti.
I ti koji imaš Ženu Zmajicu.

O Knjizi


Knjiga Žena Zmaj ugledala je svetlost dana u novembru 2017. godine, nakon petogodišnjeg promišljanja o svim ženama ovog sveta.

Knjiga je zbirka motivacionih priča koje čitaoca vode kroz različite životne teme tako da sam otkriva ono što je za njega važno ili manje važno.

Program Budi kao Žena Zmaj pomaže svim ženama da probude zmajevsko u sebi, da zavole sebe na pravi način i žive kvalitetan život kakav i zaslužuju.

Pored toga što u toku individualnih sesija otkrivamo šta je to za svaku od vas ono najvažnije što biste htele da budete prvenstveno sebi i za sebe, program prate i mesečna jednodnevna druženja žena radi razmene iskustva i predstavljanja radi eventualne saradnje i građenja jake zmajevske podrške.

Sigurna sam da želite detaljniji zmajevski program podrške Ženama Zmajevima.


Možete otvoriti knjigu bilo gde i sresti se sa mudrošću Žene Zmaja. Čitajte je srcem, umom i telom i ona će vas dovesti do toga da se podsetite da ste Žena Zmaj ili da poželite da to postanete. Ukoliko ste muškarac, takođe je čitajte srcem, umom i telom da biste prepoznali Žene Zmajeve ili podržali neku koja to još nije, da postane.

Lelica Todorovic

Knjiga je poruka svima koji žele da prosvetle svoju duhovnost. Ona motiviše, tera na razmišljanje o svemu što može da se poboljša, promeni i učini izvesnim i realnim. Suptilno i kao lekovita biljka za svaku duševnu ranu, knjiga “Žena Zmaj” Milice Lalović-Božić, inspiriše i pokazuje nam njenu iskustvenu i misaonu veštinu.

Viktor B. Secerovski