Skip to content

O Meni


Ja Jesam, ona koja Jesam!

Milica Lalović-Božić

O Meni


1975. Ovan – Vaga, u kineskom mačka, po ličnom opredeljenju Žena Zmaj.

Nakon nekoliko godina provedenih u prosveti, vraćam se ostvarenju davno započetog projekta umetnika stvaranja životne snage.

Duboko verujem da je svako ljudsko biće rođeno sa svim potrebnim potencijalima da uspe, samo se neki malo zbune. Kroz svoju praksu učitelja tehnika stvaranja životne snage, podrška sam svakom ko želi da napreduje.

  Živim i radim u Beogradu, udata sam i majka sam jedne tinejdžerke.

Autor sam knjige Žena Zmaj u kojoj je na neobičan način, metaforom, svakom pojedincu dajem slobodnu volju da shvati napisano prema sopstvenoj potrebi i uverenjima.


Kao žena od 47 godina smatram da su ovo neki od moji posebno dragocenih ličnih uspeha:

  • izlečila sebe i dete od Astme koristeći tehnike i metode sadržane u programu AromaReiki
  • uspešno ozdravila nakon dijagnoze i operacije predkancera grlića materice, takodje uz metode i  vratila ravnotežu koja je u jednom trenutku nestala
  •  uz sve simptome uspela da perimenopauzu doživim kao novu pokretačku snagu i živim jednako kvalitetno kao i pre nje
  • dala otkaz na sigurnom, državnom poslu (predavala sam srpski jezik u školi), da bih mogla da se posvetim svojoj autentičnosti, jer duboko verujem da samo kada smo autentične živimo, a ne životarimo
  • zatvorila privatni posao nakon sedam godina, da bih se sa porodicom preselila u drugi grad zbog školovanja deteta ( da bih joj omogućili da sledi svoje snove buduće balerine), bez da imamo išta sigurno da nas čeka. Nakon sedam godina, ne uvek lakih trenutaka, mislim da je to naš najbolji izbor do sada.
  • koristeći tehnike i metode iz programa unapredila sam partnerske odnose, koji su u jednom trenutku postali toksični, a uzroci su bili baš u nepostojanju ravnoteže na svim nivoima kod oboje.
  • napisala i izdala prvu knjigu čija su se dva izdanja prodala za manje od šest meseci
  • omogućila sebi život takav da često kažem da – Moj život je počeo u četrdesetoj.

Ja jesam…

Nakon završenih edukacija Nlp Master, Grandmaster Reiki Akademije, Recall healing učenja, radiestezije, Silva metode, Jin Shin Jutsu tehnike i obuke za pilates instruktora, napravila sam svoj lični program Quantasens – the art of knowing myself.

…ona koja Jesam!

Očarana ljudskim bićem kroz svoj program pojedincu sam podrška u ostvarenju na svim poljima postojanja istovremeno, znajući koliko su um, duša i telo podjednako važni za ispunjen, zdrav, srećan i kreativan život.