Skip to content

Zašto nam se dešava da nismo Zaljubljene u život iako to silno želimo?

Drage moje,

Slažete li se da svi imamo trenutke koji su nam laki i sviđaju nam se kao i one za koje se pitamo zašto se baš nama dešavaju….

Kao Reiki učitelj puno godina sam provela u učenju, izučavanju, beleženju različitih rezultata, postignuća, razloga dešavanja pojedinih manifestacija pre svega u sopstvenom a zatim i u životu klijenata.

Mi dolazimo na ovaj svet kao fizička bića samo nam niko ne kaže da smo mi i energetska bića takođe. Pored našeg fizičkog tela imamo i energetsko koje nas okružuje i koje funkcioniše na isti način kao i fizičko preko sistema čakri.

Ti mali energetski vrtlozi pandan su našem endokrinom sistemu u fizičkom telu i pre nego što nam se nešto desi na tom fizičkom planu prvo se dogodi na energetskom. Kako su ta dva sistema neraskidivo povezana i neodvojiva na energetskom polju može postojati puno razloga zbog koji ne funkcionišemo na fizičkom sto posto.

Neki od razloga su okruženje, informacije koje primamo, slab protok energije ili previše jak protok energije.. I onda tokom vremena se mi na fizičkom planu osećamo loše, anksiozno, uplašeno, nervozno, umorno, prosto nismo u balansu. Kao takve teško da ćemo biti zaljubljene u život.

Šta možemo da uradimo za sebe? Možemo svakodnevno da koristimo blagodeti Reiki energije, u kombinaciji sa energijom kristala i eteričnih ulja i na taj način pospešimo kvalitet svog života preko energetskog u fizičkom telu. Dobijamo jedan fini balans koji nas podstiče da biramo zdravije načine života, pojačava želju za boravkom u prirodi, za zdravijom hranom, telo nam šalje signale da želi da vežba, možda više šeta ili radi neke druge vežbe.

Dok radimo Reiki mi smo u jednom stanju fokusa, lične meditacije, sa namerom prosperiteta, boljitka, mira, harmonije i dobijamo nepogrešive signale koji nam je sledeći korak za još bolje i više svega.

Tako izbalansirane budimo svoje emocije ljubavi, radosti, sreće, pripadanja, snage kao i ljubavi prema sebi, prema životu.

Reiki je što se mene tiče jedna od najpouzdanijih i nepogrešivih tehnika kojom od života pravimo čaroliju.

Možeš zakazati svoje besplatne konsultacije slanjem maila i razrešiti eventualne nedoumice da li je Reiki prava tehnika za tebe. Svakako možeš i iskoristiti letnji paket obuke po 30 posto nižoj ceni koji traje do 30.avgusta.

Možeš iskoristiti kontakt formu u okviru sajta ili izabrati mail zaljubiseuzivot@gmail.com.

♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *